Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, vom avea mici intarzieri in expedierea coletelor. Va multumim pentru intelegere.
Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
Stoc disponibil: Stoc limitat
Cod produs: bj-0415
55,00 lei
80,00 lei

Ideal pentru blond, înălbit, cu dungi și păr gri. Contine un pigment mov special care neutralizează reflecțiile galbene nedorite, lasand parul moale, strălucitor și mătăsos fără să-l ingreuneze. Este potrivit in special pentru firul subtire.

 Avertisment: extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejați-vă de lumina soarelui, scântei și nu expuneți la temperaturi mai mari de 50 ° C. Nu străpungeți și nu arde nici după utilizare. Nu pulverizați pe flacără goală sau pe orice material incandescent. Evitați inhalarea directă sau pulverizarea pe față, ochi și gură. Când utilizați nu fumați.  Păstrați departe de sursele de aprindere. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
După șamponare, aplicați uniform părul umed pe lungimi și capete, lăsați-l timp de 3 până la 5 minute și clătiți bine. Agitați înainte de utilizare.
 

Ai nevoie de ajutor in alegerea unui produs ? Contacteaza-ne!
0739840773