Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
Stoc disponibil: Lipsa stoc
Cod produs: bj-0165
140,00 lei

Kit pentru mentinerea parului drept si stralucitor - Keraterm, produsul noului program profesional pentru desciplinarea parului contine:

1 Keraterm Sampon 300ml 

1 Keraterm Masca 300ml si 1 Keraterm Spray 200ml

Keraterm este noul program profesional pentru desciplinarea parului cret, imbogatita cu Keratina, unt de karite si ulei de Macadamia, conceput pentru a perfectiona si mentine aspectul obtinut prin tratamentele chimice cat si prin aranjarea lui cu ajutorul instrumentelor care folosesc caldura. 

Formula sa delicata hraneste, hidrateaza si protejeaza parul pentru un aspect Perfect intins incheiat cu un progresiv rezultat de durata.Rezultat -  Par mai stralucitor si disciplinat / Matasos si plin de volum ( firul nu se subtiaza) / Nu se increteste/ Mai usor de aranjat

Actiune progresiva de durata - Dupa cateva aplicari a placii, a periei si a uscatorului este singurul lucru necesar pentru gestionarea si mentinerea excelenta a parului pentru a fi perfect neted. Efectul utilizarii uscatorului  

- Actiune Termo - Activa pentru disciplinarea coafurii si mentinerea ei,cu un efect progresiv.Efectul utilizarii placii de intins - Actiune Termo- Progresiva pentru indreptare, par moale si efect progresiv.