Paese – tot ce ai nevoie pentru un make up profesional!

  Pentru a realiza un machiaj profesional este nevoie întotdeauna de produse de cea mai bună calitate, variate, în nuanțe diverse și durabile. Profesional în make up înseamă răbdare, talent și ingrediente de excepție.
  Totul trebuie să se combine frumos, să primească textura, stălucirea, tonalitatea intenționate și o rezistență cât mai mare până la sfârșitul zilei, evenimentului, ședinței foto etc..
  Posibilitatea de a găsi într-un magazin tot ce aveți nevoie pentru a vă face meseria de make up artist sau de a deveni unul de ocazie este un lucru extraordinar. Aspectul este cu atât mai remarcabil cu cât brandul Paese este unul atât de apreciat și atât de surprinzător. El vine de fiecare dată cu numeroase variante și opțiuni pentru fiecare dintre produsele necesare realizării unui machiaj perfect, în tendințe și irezistibil.

  Care este specificul branduli Paese?
  Paese este un brand de cosmetice profesionale de origine poloneză, recunoscut la nivel internațional. Acest cuvânt de origine italiană "Paese", însemnând "Pământ", arată clar intenția producătorului ce dorește să reprezinte cu adevărat un tărâm al tuturor celor care vor să găsescă în același loc tot ce le trebuie pentru a realiza cel mai bun machiaj. În cei peste zece ani de existență, producătorul a căutat să vină cât mai bine în întâmpinarea nevoilor clienților profesioniști și iubitori de make up cu produse deosebite, adaptate, versatile, remarcabile, menite să satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși dintre ei.
  Toți cei pasionați de această artă, aflată la căutare din ce în ce mai mare, vor găsi la acest brand frecvente prilejuri pentru a aprecia ceva cu totul nou, util și pentru a realiza machiajuri din ce în ce mai reușite, rezistente și mai aproape de perfecțiune.

  Prezent și pe piața din România la scurtă vreme după debutul său, brandul a reușit ușor și sigur să cucerească inimile tuturor celor care erau în căutare de ceva spectaculos, modern și adaptabil. Prin varietatea gamelor și produselor, clienții și-au găsit repede favoritele și au acceptat cu plăcere orice nouă provocare sau lansare de produs. Astfel se face că Paese a devenit rapid un nume extrem de popular în rândul tuturor iubitorilor de produse profesioanale de machiaj de cea mai bună calitate.
  În timp numărul de produse create special pentru a corespunde cât mai bine nevoilor și solicitărilor venite din partea a tot mai mulți clienți, au crescut ca număr, ca diversitate, aplicabilitate și rentabilitate a prețurilor.

Care sunt principale avantaje oferite de produsele brandului Paese?

  Pentru a se putea impune cât mai rapid pe o piață puternic concurențială, în condițiile unei cereri tot mai mari și mai exigente, compania producătoare și-a definit încă de la început strategia de marketing și scopurile urmărite, oferind o serie de avantaje care i-au adus curând un succes binemeritat:
  • o gamă diversificată de produse, capabile să acopere toate nevoile specifice ariei vizate;
  • produse de calitate superioară destinate profesioniștilor;
  • cosmetice realizate din ingrediente deosebite, îmbogățite cu vitamine, minerale, uleiuri și extracte speciale;
  • produse create special pentru a servi anumitor scopuri, capabile să acopere nevoi și probleme ale tenului cât mai variate;
  • eficiență cât mai mare, rezistență cât mai îndelungată;

  • oferirea cât mai multor informații despre utilizarea corectă și eficienă a produselor create;
  • pe scurt, cosmetice profesionale pentru profesioniști în arta make-up-ului.
  Toate aceste avantaje s-au transformat în atuuri care au atras consumatorii și i-au transformat în clienți fideli.
  Care sunt principalele tipuri de cosmetice profesionale disponibile la Paese?
  Cunoscând foarte bine exigențele domeniului și încercând să vină în întâmpinarea cât mai multor nevoi speciale și particulare compania produce și oferă următoarele tipuri de produse:
  • baza machiaj Paese
  • pudră Paese pulbere, compactă și minerală

  • fond de ten Paese durabil pentru ten normal sau cu diverse probleme
  • fard de obraz
  • corectoare
  • creioane de buze, rujuri, gloss-uri
  • mascara, tuș, baze, creioane pentru sprâncene, farduri ochi
  • accesorii pentru machiaj etc..
  Grație diversității, orice clientă aflată în căutarea unor cosmetice profesionale poate găsi aici tot ce are nevoie pentru ralizarea unui machiaj profesionist reușit și spectaculos. Acesta este un tărâm al tuturor celor îndrăgostiți de ara make-up-ului.

Ce ce să alegeți pudra Paese?

  Un machiaj nu este desăvârșit dacă nu aplicăm și un strat eficient de pudră. Aceasta va ajuta la o mai bună fixare a fondului de ten, va servi drept bază pentru aplicarea fardului de ploape și obraz, va corecta imperfecțiunile. În varianta pulbere, minerală, iluminatoare sau compactă, pudra este un produs cosmetic extrem de impotant pentru a finisa și finaliza un machiaj desăvârșit.
  Toate tipurile de pudra Paese au în compoziție ingrediente speciale, menite să corecteze, să fixeze și să dea un aspect cât mai natural și mai frumos tenului. Cu texturi și nuanțe variate, matifiante, normale, iluminatoare, strălucitoare, puteți alege din mai multe game produsele cele mai potrivite pentru asigurarea aspectului dorit pentru tenul vostru.

  Un produs extraordinar este pudra de bambus cu proteine de mătase Paese Bamboo Powder. Ea este destinată tenului mixt, gras sau cu exces de sebum, asigurând un grad de matifiere mare și de lungă durată, fără a încărca tenul.
  Aceasta are în compoziția sa ingrediente speciale și un conținut de mai mult de 90% de dioxid de siliciu, care absoarbe excesul de sebum și de umiditate, are proprietăți antibacteriene și calmante, ajută la vindecarea și regenerarea pielii. Pudra este îmbogățită cu pulbere de mătase de lux, cu proprietăți hidratante, ce adaugă un plus de strălucire și luminozitate. Ea este la fel de eficientă pentru a acoperi cutele si ridurile fine, facânu-le mult mai puțin vizibile.

  Prezentarea nu ar fi completă fără să amintim de pudra minerală Sun of Egipt pentru stălucire cu particule de aur. Ea poate fi folosită atât pentru față, cât și pentru decolteu sau corp, fiind potrivită aplicării pe orice tip de ten, fie el acneic sau sensibil. Este o pudră exclusivistă, ce conferă strălucirea unei bijuterii prețioase. Este ideală pentru obținerea sau evidențierea bronzului. Acest produs se aplică ușor pe piele, conferindu-i un aspect deosebit, sănătos, luminozitate și stălucire.
  Indiferent pentru ce variantă de pudră ați opta, veți găsi produse deosebite, cu proprietăți remarcabile și spectaculoase, ce merită să fie încercate, cumpărate și recomandate.

De ce să alegeți un fond de ten Paese?

  Fondul de ten este un alt produs cosmetic important, de a cărui putere de acoperire depinde reușita oricărui machiaj.
  El trebuie să fie suficient de fluid pentru a se întinde bine, eficient în a matifia și corecta ridurile de expresie și imperfecțiunile și ușor pentru a lăsa tenul să respire, conferindu-i un aspect natural și sănătos. Alegerea celei mai potrivite variante pentru fiecare tip de ten este foarte importantă pentru a beneficia de un machiaj corect și profesionist.
  Printre cele mai apreciate și căutate produse de la această categorie amintim pe cel de fond de ten Paese Sebum Control, destinat tenului gras sau mixt, ce este special conceput pentru a matifia, ascunde imperfecțiunile și a controla eficient secreția de sebum, asigurând o echilibrare a părților grase și uscate ale feței.

  Un alt produs remarcabil este Paese Long Cover ce oferă o acoperire completă și de lungă durată, fiind destinat în principal tenului uscat, normal și sensibil. Având în compoziția sa unt de shea, de karite și vitamine, acest fond de ten corectează tenului matur, făcându-l să arate mai luminos și mai uniform. Iar aspectul care merită să fie remarcat este acela că aceste efecte persistă pe parcursul întregii zile.
  Merită să menționăm aici și fondul de ten Paese Ten Lush Satin cu Multivitamine destinat tenului uscat și obosit, cu o formulă îmbogățită cu multivitamine și extracte din fructe de mango, papaya, rodie, D-pantenol și siliciu. Aplicarea acestui tip de produs reîmprospătează tenul, oferindu-i un aspect sănătos, tineresc și ferm. Ingredientele aflate în compoziție stimulează sinteza de colagen și elastină din interiorul pielii, făcându-o să pară mai netedă și mai suplă.
  La această categorie veți găsi produse destinate tuturor tipurilor de ten, fie ele grase, mixte, sensibile sau mature. Fiecare are în compoziția sa ingrediente naturale și speciale menite să trateze problemele, dar și să ofere eficiență maximă în a le corecta.

De ce să alegeți baze machiaj Paese?

  Atunci când un ten suferă de anumite probleme vizibile, pe care avem nevoie să le acoperim, rezultatul nu va fi cel dorit dacă nu apelăm și la o bază machiaj. Concepute special pentru a estompa eficient anumite imperfecțiuni, precum acneea, cuperoza, ridurile de expresie etc., aceste produse sunt un element indispensabil pentru realiza un make up perfect și care durează mai mult. Cu texturi special create pentru a uniformiza și corecta, bazele de machiaj oferă un suport pentru a obține un machiaj profesionist uimitor și remarcabil.
  Baza machiaj Paese matifiantă Make Up Base Matte este un produs corector extraordinar pentru un ten gras sau mixt. Având în compoziția sa silicon, produsul matifiază și netezește pielea, acoperind-o eficient și pregătind-o pentru aplicarea celorlalte produse, care vor arăta mult mai bine. Produsul estompează porii dilatați, uniformizează suprafața pielii și sporește durabilitatea machiajului. Vitamina E aflată în compoziție, redă aspectul tineresc al tenului și îl face să arate mult mai natural.

  O altă baza machiaj specială este cea corectoare numită Paese Make Up Base Correcting. Acesta este un produs potrivit pentru orice tip de ten, dar poate avea rezultate remarcabile și pentru tenul suferind de cuperoză. Acoperind delicat petele și roșeața, el asigură un suport valoros pentru aplicarea cât mai eficientă a celorlalte tipuri de machiaj.
  Produsul matifiază și catifelează pielea, facând-o mai luminoasă, mai hidratată și cu aspect de mătase. Folosind acest produs machiajul va fi mai durabil și va arăta mult mai bine.
  Un produs remarcabil este baza ser cu acid hialuronic Paese Seum Triple Hyaluronic Acid. Acest ser contine 3 tipuri de acid hialuronic cu acțiune complementară. El hidratează în profunzime pielea, oferindu-i elasticitate și fermitate. De asemenea are proprietăți anti-aging și folosit în mod regulat diminuează vizivil ridurile fine și chiar pe cele mai adânci.

  Are proprietăți antioxidante, protejând pielea de acțiunea negativă a radicalilor liberi. Produsul este remarcabi și oferă o serie de avantaje pe care nu le veți regăsi la niciun alt produs.
  Aceste baze machiaj de la Paese sunt special concepute pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care, deși suferă de anumite probleme mai puțin plăcute, își doresc să obțină un machiaj perfect, care să dureze cât mai mult. Produsele sunt deosebite și merită să fie încercate.
  De ce să optați pentru produsele de machiaj profesional de la Paese?
  Diversitatea gamelor, caracteristicile adaptate tipurilor de ten, ingredientele speciale și rezultatele ce pot fi obținute prin utilizarea lor sunt cele mai puternice motive pentru a alege produsele acestui brand. Fiind vorba despre produse de make up profesionale rezultatele vor fi întotdeauna remarcabile și dosebite.
  Dacă doriți să alegeți o bază machiaj, un fond de ten sau o pudră cu proprietăți spectaculoase alegeți întotdeauna un produs profesional din gamele disponibile la Paese!

Paese
hidratant Paese
sampon Paese
ulei de argan Paese