Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
Stoc disponibil: Stoc limitat
Cod produs: bj-0016
55,00 lei
85,00 lei

Pudra de bambus cu proteine de matase. Destinata tenului gras si mixt cu exces de sebum. Asigura cel mai inalt grad de matifiere de lunga durata. Se aplica precum pudra libera pentru a obtine un ten mat si neted cu o stralucire subtila, fara a incarca tenul.

Pudra de bambus contine mai mult de 90% din dioxid de siliciu, care absoarbe excesul de sebum si de umiditate. Are proprietati antibacteriene si calmante, ajuta la vindecarea pielii si regleaza excesul de sebum.

Reflecta lumina, oferind un efect de "Soft Focus" - ridurile si micile defecte ale pielii devin mai putin vizibile si de aceea este adesea folosita de make up artisti si fotografi. Pudra este imbogatita cu pulbere de matase de lux, cu proprietati hidratante ce adauga stralucire subtila aspectului pielii, facand cutele si ridurile mai putin vizibile.

Pudra se prezinta sub forma unei pulberi albe, fine, care la aplicare capata un aspect translucid. Nu incarca porii. Este o alternativa vegetala pentru pulbera minerala. NU CONTINE PARABENI SAU TALC.

Ai nevoie de ajutor in alegerea unui produs ? Contacteaza-ne!
0739840773