Sampon Reconstructor pentru Par Deteriorat - Fanola Botugen Hair System Botolife Reconstructive Shampoo, 1000ml

Cod produs: bj-0019

Producător: Fanola
  • Sampon Reconstructor pentru Par Deteriorat - Fanola Botugen Hair System Botolife Reconstructive Shampoo, 1000ml

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

76,00 Lei

Stoc epuizat

Ne pare rau! Ati atins limita stocului disponibil.

Sampon Reconstructor pentru Par Deteriorat - Fanola Botugen Hair System Botolife Reconstructive Shampoo, 1000ml: 

Peptida Botolife cu efect similar de Botox  penetreaza cortexul si umple partile distruse cu substante de refacere pe care le fixeaza in interiorul acestuia intarind cuticula si redand elasticitate.

In contact cu apa apare acest Efect Botox. Moleculele Botolife se extind creand o plasa tridimensionala care face fibra parului mai groasa si mai voluminoasa.

Keratina ajuta la refacerea fibrei parului pentru ca proteinele naturale sa nu se piarda , fibra devine mult mai robusta si puternica. Keratina se incadreaza perfect in firul de par, repara si reconstruieste.

Acidul Hyaluronic capteza apa si umple zonele slab hidratate, readuce si restaureaza cantitatea de apa necesara parului cu un efect de fermitate si netezire. Samponul are puternice proprietati de intarire si regenerare.

Firul de par isi reface instant echilibrul natural de proteine si isi recapata vitalitatea.

UTILIZARE: Aplicati samponul pe parul umed pentru indepartarea delicata a impuritatilor din par si pregatiti-l pentru tratamentul de reconstructie. Samponati din nou pentru a deschide complet cuticula, masati usor apoi clatiti.

PH; 6.5

Din aceeasi categorie