Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
Stoc disponibil: Lipsa stoc
Cod produs: bj-0021
40,00 lei
45,00 lei

Patrunde in zonele problematice ale cortexului si reconstruieste parul deteriorat din interior, intarind cuticula si facand-o compacta si elastica.

CHERATINA

Reface fibra de par proteina pierduta, intarind-o si facandu-o mai rezistenta, compacta si robusta. Se integreaza perfect in par, reparand si restructurand-o.

ACID HIALURONIC

Captureaza apa Datesi umple zonele slab hidratate, intorcand si restaurand cantitatea potrivita de apa necesara parului, cu un efect de intarire si netezire.

REZULTAT

La contactul cu apa prezenta in par, molecula Botolife se extinde, creand o plasa tridimensionala care face fibra parului mai groasa si mai voluminoasa. Parul se intoarce imediat la echilibrul natural al proteinelor, obtinand un aspect sanatos si mai vital pentru parul vostru.

Mod de Utilizare : Pulverizati uniform cu  RECONSTRUCTOR FILLER SPRAY pH 4,0 BOTOLIFE pe parul uscat cu prosopul sau usor pre-uscat de-a lungul lungimii si varfurilor, masati usor . A nu se folosi placa de par in mod  repetat.