Termeni si conditii

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a solicita in cazul anumitor comenzi plata integrala sau partiala in avans.

Produsele comercializate de firma noastra sunt destinate exclusiv consumatorului final. Produsele de pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Plasarea comenzilor se face exclusiv online, nu se preiau comenzi telefonice.

Fotografiile afisata au caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila iar livrarea comenzilor nu constituie obligativitate contractuala.

Societatea noastra nu garanteaza ca descrierile produselor sunt precise, complete, sau fara erori.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea

Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula comanda dumneavoastra daca aveti un istoric negativ( colete neridicate/refuzate sau comenzi anulate) precum si dreptul de a va inchide/suspenda contul definitiv fara notificare prealabila  daca se incalca termenii si conditiile sau daca consideram ca ne-au fost aduse prejudicii de imagine.


Livrarea se realizeaza prin curierat rapid. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Livrarea se va face doar dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre client, comanda fara confirmare prealabila nu reprezinta obligatie contractuala.

Termenul de livrare este de 24 -72 de ore de la confirmarea comenzii, in functie de adresa Clientului.

Taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii (daca este cazul), astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

Clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Prin prezenta "termeni si conditii" ne oferiti acordul expres al d-voastra  cu privire la  trimiterea de mesaje publicitare scurte de tip  SMS , oferindu-va posibilitatea de a va dezabona la fiecare mesaj text trimis. Pentru dezabonare va rugam sa ne trimiteti un email la adresa de contact din pagina. 

SE POT RETURNA DOAR PRODUSELE CARE AU SIGILIU, IAR SIGILIUL ESTE INTACT!

LA FOLOSIREA CUPONULUI DE REDUCERE LIVRAREA/TRANSPORTUL NU ESTE GRATUIT INDIFERENT DE SUMA.

- produsele se pot returna doar daca sunt sigilate, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.

- instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile de la momentul primirii coletului

- returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului

- ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele desigilate

- retururile se vor face numai impreuna cu factura primita 


Perioada de retragere mentionata expira în termen de 14 zile de la:
• ziua în care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, intra în posesia fizica a produselor, sau:
• în cazul în care Clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, intra în posesia fizica a ultimului produs;
• în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua în care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, intra în posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza pe email Vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

Vanzatorul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Clientului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara întarziere nejustificata si, în orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului. 

Vanzatorul ramburseaza sumele mentionate anterior folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care Clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea în sarcina Clientului plata de comisioane în urma rambursarii.Vanzatorul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare în cazul în care Clientul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Vanzator.

Cu exceptia cazului în care Vanzatorul s-a oferit sa recupereze el însusi produsele, Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului conform careia acesta a trimis produsele catre Vanzator, luandu-se în considerare data cea mai apropiata.

Clientul returneaza produsele sau le înmaneaza Vanzatorului sau unei persoane autorizate de Vanzator sa receptioneze produsele, fara întarziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract 

Clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor; Clientul este responsabil doar în ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveste contractele la distanta:
• furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate în mod clar;
• furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
• furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client;
• furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Confidentialitate
Respectam confidentialitatea propriilor clienti si vizitatori si ne obligam sa protejam datele si informatiile personale ale acestora. Declaram ca nu colectam nici un fel de date, informatii personale identificabile în momentul vizitarii Website-ului, cu exceptia situatiilor în care dumneavoastra consimtiti sa ni le furnizati sau în cazurile expres prevazute de prezenta Politica.

In ceea ce priveste Clientii sau posibilii Clienti, datele furnizate de acestia pe parcursul încheierii contractului sau ulterior acestuia, vor fi folosite exclusiv în vederea executarii contractului dintre Partener si respectivul Client, nu vor fi transmise sub nicio forma catre terte persoane si nici nu vor face obiectul vreunei dezvaluiri.

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care va apartin. Scopul colectarii datelor este: încheierea contractului, evidentierea financiar-contabila, emiterea facturilor, colectarea debitelor, marketing-ul si publicitatea produselor si serviciilor noastre. 

Va este pusa în acest mod, la dispozitia dvs, posibilitatea de a furniza datele dvs. personale, incluzand nume, prenume, cod numeric personal, serie si numar de buletin, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, acestea fiind necesare încheierii în mod valabil a contractului online pentru a beneficia deachizitionarea serviciilor / produselor noastre. Refuzul dvs. de a furniza oricare din datele personale solicitate va determina neîncheierea contractului si, pe cale de consecinta, imposibilitatea pentru dvs. de a beneficia de serviciile sau produsele ofertate pe siteul nostrum.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre noi, nefiind comunicate niciunei terte persoane, cu exceptia cazului în care acestea sunt solicitate de autoritati publice pentru prevenirea, cercetarea si reprimarea infractiunilor, autoritati în drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati în drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate în baza legii.

Potrivit Legii nr.677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces la date, de interventie asupra acesupra acestora, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Nu vom dezvalui propriile dvs. date personale, decat în masura în care, aceasta dezvaluire va fi necesara pentru a identifica o anumita persoana, a comunica cu aceasta sau a înainta o plangere împotriva acesteia în cazul oricarui prejudiciu suferit de noi, Clientii nostri sau alte terte persoane. Vom dezvalui, de asemenea, astfel de informatii, date personale, oricaror organisme abilitate, în concordanta cu legile aplicabile si tratatele internationale la care Romania este parte, în masura în care exista o obligatie de furnizare a acestora.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul de contact de mai sus.