LIVRARE GRATUITA la comenzi de minim 199 lei. Plateste cu cardul si beneficiezi de inca 5% reducere la toate produsele noastre. Livrare in 24h.

Fanola No Yellow Clay Lightner , pudra decolorare balayage și albire cu mâna liberă , 2x450gr

Cod produs: bj-0643

Producător: Fanola
  • Fanola No Yellow Clay Lightner , pudra decolorare balayage și albire cu mâna liberă , 2x450gr

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

250,00 Lei

Stoc limitat

Ne pare rau! Ati atins limita stocului disponibil.

Formula îmbogățită cu argilă optimizează și neutralizează reflexele galbene nedorite, menținând un echilibru perfect al umidității și o consistență excelentă.

Textura amestecată cu emulsia oxidantă aderă perfect la păr fără picurare sau uscare, permițând un efect precis de balayage și albire cu mâna liberă cu tehnici creative pentru iluminarea până la 6/7 tonuri.

Formula fără silice fără dioxid de titan. NEINFLAMABIL.
Utilizare:
Purtați mănuși de protecție de unică folosință, din plastic, în timpul pregătirii, aplicării și clătirii produsului. Se toarnă cantitatea necesară (20 g - 50 g), adăugând emulsia oxidantă Fanola (diluție 1 + 2) într-un recipient nemetalic, se lasă pe păr până se obține rezultatul de luminare dorit. Timp maxim recomandat de oprire 45 de minute. Se amestecă cu o spatulă sau o perie pentru a obține o consistență uniformă, cremoasă. Pentru dungi, nu aplicați produsul pe piele. Se recomandă crema de barieră. Asigurați-vă că părul nu atinge fața în timpul pauzei. Clătiți cu multă apă și șampon.

Pentru uz profesional.

Cantitate : 2 x 450 GR

Din aceeasi categorie